• Balkongskärmar Hus 30

Stenungsbaden Yachtclub 

På Hotell Stenungsbaden Yachtclub bytte vi ut 550 st (670 kvm) isolerglas i sammanlagt 56 st hotellrum. Projektet tog fyra månader och slutfördes i juli 2017.
 

Örgryte, Torp, etapp II

I Örgryte hade vi förmånen att förse 160 st kök med stänkskydd, 120 st badrum med infällda speglar i kakel, 41 st balkongskärmar i tre olika kulörer mellan lägenheter, 2 st skärmtak i olika kulörer till varje hus och 560 st fasadglas i sammanlagt tre hyreshus, byggda av Serneke för Bostads AB Poseidon. Projektet tog 8 månader och slutfördes i december 2018.

 

Vasagatan 33, Dan Lindberg Bygg AB

På Vasagatan i Göteborg bytte vi ut flera tusen meter list och utförde glasreparationer på ett sextiotal äldre fönster och monterade glas på insidan av 10 st räcken som klätterskydd. Utöver detta försåg vi trappuppgångar med brandglas, för en säkrare inomhusmiljö.


 

Näverlursgatan / Serneke AB

På Näverlursgatan i Frölunda monterade vi 240 st speglar i badrum, infällda i kakel, använde 300 kvm glas till fönsterreperationer. Service på totalt 600 st skjutdörrar på balkonger, utbyte av pivågångjärn på 240 st fönster och monterade hundratals barnspärrar på fönster & dörrar. Vi renoverade också åtta skärmtak och byggde om 25 st karmar till isolerglaslösning.

 

Sidan är under uppbyggnad och kompletteras löpande med nya projekt.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.